SiV oppfordrer
deg til å støtte
Dyrebeskyttelsen Norge

Sibirpost juni-20

Nytt nummer av Sibirposten er nå tilgjengelig på medlemssideneI denne utgaven kan du blant annet lese om sibirkatt og Covid-19, hvordan ta bedre kattebilder, katt og sykdom og forvért for å nevne noe.

Sibirpost spesial

Sibirkattens Venner feirer 10 år 26.august 2016.

Vi feirer med å dele Jubileumsnummeret av vårt medlemsblad Sibirposten no. 2/2016 10. årgang.

Last ned: Sibirposten no. 2/2016.pdf

Sibirpost januar-16

Nytt nummer av Sibirposten er nå tilgjengelig på medlemssidene I dette nummeret får du referat fra World Winner Show i Malmø 24-25 oktober og fra Oslo Pet Show. Du kan også lese litt om tilrettelegging ved ny katt inn i hjemmet, julefeiring med katt, hvordan bygge kattegård og innlegg fra et testhjem.

Sibirpost juni-15

Nytt nummer av Sibirposten er nå tilgjengelig på medlemssidene Dette nummeret inneholder informasjon rundt helse/tester, veiledning til vårt årsmøte-forum, innlegg fra flere av våre testhjem og to innlegg om ulike kattegårder. Dyrebeskyttelsen Norge er presentert i bladet og her kan du også lese om noen av de første Sibirkattene som runder 10 år.

Sibirpost februar-15

Nytt nummer av Sibirposten er nå tilgjengelig på medlemssidene I dette nummeret finner du et omfattende innslag om fotografering av dyr som de aller fleste kan dra nytte av. Vi har referat fra Sibirspesial og Rase-BIS i Trondheim 19.07.2014 og resultatene fra Årets SiV-katt 2013 er presentert i bladet for å nevne noe.

Sibirpost Juni-14

Vi har gleden av å presentere sommerens nummer av Sibirposten på medlemssidene Bladet har denne gangen innslag om blant annet Raseseminaret som ble avholdt i januar 2014, hvordan det er å være fórvert, et innslag om kattefødsel, en historie om å være ny på utstilling, historier fra testhjem og et innslag fra Dyrebeskyttelsen Norge. Styret […]

Sibirpost Januar-14

Vi har gleden av å presentere årets nummer av Sibirposten på medlemssidene

Sibirpost Juli-12

Vi har gleden av å presentere årets nummer av Sibirposten på medlemssidene.

Pax børster i salg til medlemmer

På medlemssidene våre kan dere kjøpe noen veldig effektive børster for å fjerne kattehår. Flere i klubben har prøvd det og er veldig fornøyde.

Responsen har vært så god at vi har utvidet til tre modeller! Nå har vi håndmodell, lommemodell og støvsugermunnstykke.

Les mer om dette på medlemssidene våre! Her er linken.

Har du vært i media?

Fra tid til annen kan vi lese om sibirkatter i media. Hvis du har vært i en avis eller et blad så vil vi gjerne publisere det på medlemssidene!

Du scanner artikkelen og sender det til sibirkattensvenner@gmail.com.

Gammelt eller nytt, det er like interessant!

Sjekk medlemssidene for å se andre artikler som har vært i […]