SiV oppfordrer
deg til å støtte
Dyrebeskyttelsen Norge

Klubben

Sibirkattens Venner (SiV) er en rasering for sibirkatt (inkluderer ikke NEM). Hos oss kan alle som har interesse for sibirkatt bli medlem.

At vi er en rasering betyr at vi jobber for rasen sibirkatt. Vi omtaler oss gjerne som en klubb, og vi ble stiftet 26.08.2006. Vi har medlemmer fra Norge og Sverige, og følger NRRs reglement og FIFes standard for sibirkatt.

Vi ønsker å arbeide for gode vilkår for sibirkatten, katteeiere og det å ha katt gjennom å:

  • vekke og fremme interessen for sibirkatt
  • jobbe for at den tradisjonelle sibirkatten og neva masquerade skal bli to selvstendige raser i FIFe, og at det ikke lenger skal være lov å parre de to rasene
  • jobbe for en bred avlsbase, men uten innblanding av andre raser
  • fargene colorpoint, sjokolade, lilla, cinnamon og fawn er ikke tillatt
  • jobbe for sunn og målrettet avl av sibirkatt
  • informere og gi kunnskap om kattehold
  • jobbe for et internasjonalt samarbeid med andre raseklubber for sibirkatt

Klubben er landsdekkende og det betyr at mye av aktiviteten foregår på internett. Vi har Facebook-grupper for våre medlemmer. Alle medlemmer får jevnlig nyhetsbrev på e-post, og vi avholder også årlige nettbaserte årsmøter for medlemmene våre.

Utstillinger er en fin anledning til å møtes personlig og Sibirkattens Venner har et kjent rykte på seg for å være veldig sosiale på utstillinger. Vi støtter og heier på hverandre. Når det er praktisk mulig har klubben en utstillingsbod for å fortelle om rasen og klubben.

Vi har ulike aktiviteter og stoff vi tilbyr medlemmene våre. Disse kan medlemmer lese om under menyvalget medlem. Her har kun medlemmer adgang, ellers er hjemmesiden og alt innholdet åpent for alle som er interesserte i hva klubben driver med.

Vedtekter-for-SiV-oppdatert-oktober-2021

 

 

 

Her er bannere som kan brukes for å linke hjemmesiden vår: