SiV oppfordrer
deg til å støtte
Dyrebeskyttelsen Norge

Fôrvert søkes

Den som annonserer på siden står selv ansvarlig for innholdet i annonsen.

(28.06.17)

NO*Vinduskarmens sibirkatter

Jeg søker fôrvert fra slutten av august/september til NO*Vinduskarmens Ferdinand, født 14.mai 2017.

uten navn uten navn2 uten navn3

Kontakt:
NO*Vinduskarmens sibirkatter
v/ Tiril Thorshaug Eide
E-post:vinduskarmens@gmail.com

Hjemmeside:  www.vinduskarmens.net

 

NO*Vindbrest ønsker å komme i kontakt med seriøse mennesker som ønsker å være fôrvert.

Å være fôrvert betyr at du får en sibirkatt, mot at vi kan bruke katten i avl i en på forhånd avtalt periode. Fôrvert dekker alle daglige utgifter til mat, kattesand, leker og veterinær. Vi dekker forsikring, men fôrvert betaler egenandel ved sykdom/skade. Alt som har med avl å gjøre dekkes av oppdretter.

Har du en hunnkatt på fôr, så skal kullet vokse opp hos deg og du må kunne ta i mot potensielle kattungekjøpere. Kattunger fôrkatten får hos fôrvert blir registrert som NO*Vindbrest katter og inntekt tilfaller oppdretter.

En fertil katt kan ikke gå fritt ute, den må altså være inne og eventuelt luftes i bånd eller være ute i luftegård. Katten kan heller ikke gå ut om den går på p-piller. Når avtalen er innfridd skal katten kastreres og den overføres til deg, da bestemmer du selv om den skal kunne gå fritt ute eller ikke.

i284008264517186623._szw1280h1280_

Om du tror dette kan være noe for deg, så send meg en e-post og fortell litt om deg selv. Du må helst bo på Sørvestlandet/Vest-Agder, men vi er fleksible for den rette fôrverten! Om familien har allergikere må disse teste seg, for vi ønsker gode og stabile hjem til våre katter. Det er et pluss om du ønsker å gå på utstilling.

Kontakt:
NO*Vindbrest
v/Elin Hestmann
Finn oss på facebook, eller ta kontakt på: post (alfakrøll) novindbrest (dått) com

Hjemmeside: http://www.novindbrest.com/