SiV oppfordrer
deg til å støtte
Dyrebeskyttelsen Norge

Fôrvert søkes

Den som annonserer på siden står selv ansvarlig for innholdet i annonsen.

(02.05.18)

Vi søker fôrvert til en sibirhann kattunge, flytteklar i juni d.å. Å være fôrvert innebærer i korthet å holde han fertil for en begrenset periode, for så å overta katten vederlagsfritt når han er kastrert. Katten kan ikke gå fritt ute så lenge han er fertil. Vi vil forsøke å holde perioden hvor han må holdes fertil så kort som mulig, og oppstår det problemer finner vi en løsning sammen. Det er en fordel om du bor i, eller ikke altfor langt fra Oslo. Ønsker du nærmere informasjon – ta kontakt.

Kontakt:
Magny Eggestad
E-post: magny.eggestad@gmail.com
Hjemmeside: http://furuflekken.com/taigamato.htm

eller

Tiril Thorshaug Eide
E-post: vinduskarmens@gmail.com
Hjemmeside: http://www.vinduskarmens.net/

(23.11.17)

NO*Sibirpoten’s søker fôrvert

Oppdrett i Skien søker fôrvert til ei skjønn sibirjente f. 27.03.17 i Moskva. Stamtavle.

anette 1

Vi ønsker helst at du ikke bor så lang unna oss, men også Vestfold og Oslo-området kan være aktuelt.  Det er viktig at du har masse kjærlighet, tid og et stort ønske om å ha katt og kattunger i huset.

Kontrakt utformes slik at den passer til både katt, fôrvert og oppdretters ønsker og situasjon.

Bilder og informasjon finnes på vår hjemmeside og FB: Sibirpoten’s

Ta kontakt om dette kan være noe for deg!

Kontakt:
NO*Sibirpoten’s
v/Anette Kristensen
Tlf: 971 40 057
E-post: anette.kristensen@hotmail.no

 

(28.06.17)

NO*Vindbrest ønsker å komme i kontakt med seriøse mennesker som ønsker å være fôrvert.

Å være fôrvert betyr at du får en sibirkatt, mot at vi kan bruke katten i avl i en på forhånd avtalt periode. Fôrvert dekker alle daglige utgifter til mat, kattesand, leker og veterinær. Vi dekker forsikring, men fôrvert betaler egenandel ved sykdom/skade. Alt som har med avl å gjøre dekkes av oppdretter.

Har du en hunnkatt på fôr, så skal kullet vokse opp hos deg og du må kunne ta i mot potensielle kattungekjøpere. Kattunger fôrkatten får hos fôrvert blir registrert som NO*Vindbrest katter og inntekt tilfaller oppdretter.

En fertil katt kan ikke gå fritt ute, den må altså være inne og eventuelt luftes i bånd eller være ute i luftegård. Katten kan heller ikke gå ut om den går på p-piller. Når avtalen er innfridd skal katten kastreres og den overføres til deg, da bestemmer du selv om den skal kunne gå fritt ute eller ikke.

i284008264517186623._szw1280h1280_

Om du tror dette kan være noe for deg, så send meg en e-post og fortell litt om deg selv. Du må helst bo på Sørvestlandet/Vest-Agder, men vi er fleksible for den rette fôrverten! Om familien har allergikere må disse teste seg, for vi ønsker gode og stabile hjem til våre katter. Det er et pluss om du ønsker å gå på utstilling.

Kontakt:
NO*Vindbrest
v/Elin Hestmann
Finn oss på facebook, eller ta kontakt på: post (alfakrøll) novindbrest (dått) com

Hjemmeside: http://www.novindbrest.com/